Menu Sluiten

Actueel

Lamens incassobureau

Ken of ben jij iemand die wel eens een #trainingslocatie of #cursusruimte nodig heeft. Met lunch/zonder lunch, alles is mogelijk

Laat het ons weten. Laat ons voor je zorgen! mail info@lamensincassobureau.nl

#permanenteeducatie
#training
#webinars
#presentatie
#ookdatkanbijgobmare
#lunch
#cursuslocatie
... See MoreSee Less

Bij www.lamensincassobureau.nl staat de koffie klaar ... See MoreSee Less

Dat is goed nieuws voor iedereen. Recht moet voor iedereen beschikbaar zijn

lnkd.in/drXy6Fg

#lamensincassobureau
#libvonline
#nieuws #recht
... See MoreSee Less

Één op de twee mensen met financiële problemen begrijpt jou niet.

Doe eens een stap terug en laat dit op je inwerken. Vijftig procent van de mensen met financiële problemen heeft moeite om de communicatie van financiële organisaties te lezen en begrijpen. En juist de mensen die moeite hebben met lezen en schrijven zijn oververtegenwoordigd bij incassobureaus en schuldhulpverlening.

Ook dat zijn jouw klanten.

Schuldenaren met een laag leesniveau hebben vaker moeite hebben met het openen van hun post en voelen zich minder vaak eigenaar van het probleem.

Dit vraagt professionaliteit van jou en wij kunnen jou daarbij helpen. Lamens Incassobureau is zich al jaren bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Communiceerde wij altijd al transparant en laagdrempelig, nu gaan wij nog verder.
Lamens Incassobureau is bezig met alle brieven aan te passen op B1 niveau. We gebruiken een duidelijke structuur, korte zinnen en pictogrammen.

Wij leggen de focus op het voorkomen van het stapelen van schulden. Op die manier kunnen vorderingen snel en positief geïnd worden en proberen wij debiteuren in een vroeg stadium te helpen.

Persoonlijk contact vinden wij hierbij erg belangrijk. Wij vragen door, wij zorgen dat alles wordt begrepen en brengen de rust terug in stressvolle situaties.

Het is dan ook geen wonder dat wij als jong incassobureau een uitstekende reputatie hebben opgebouwd in de incasso- en kassierwereld.

Geïnteresseerd? Wil je informatie over ons ontvangen of dat we je telefonisch benaderen met wat uitleg? Kijk gerust op onze website www.lamensincassobureau.nl als je meer wil weten

De koffie staat bij #lamensincassobureau voor u klaar.

Aanvullende diensten zoals facturatie, debiteurenbeheer en kassiersfunctie behoren óók tot de mogelijkheden.
... See MoreSee Less